Om os – kørende fiskehandler i Dragør og Sydsjælland

Hos os kan du købe fisk med god samvittighed.

Hos vores fiskehandler i Dragør, Brøndby og Sydsjællands byer kan du købe fisk med god samvittighed. Vi var den første fiskehandler i Danmark til udelukkende at handle med Færøsk laks, der kun får naturlig føde. Du får derfor laks hos os, der hverken indeholder antibiotika eller kunstige farvestoffer. Derudover får du en bedre struktur i fisken og en bedre kvalitet.

Fisk er sundt og bør være en del af vores hverdag. Vi ønsker at gøre det nemt for danskerne at få fisk og leve sundt. Derfor tilbyder vi at køre ud til de danske byer med frisk fisk fra Færøerne. Køb en lækker fiskefrikadelle eller frisk laks hos vores fiskehandler i Dragør, Brøndby, Næstved, Rødby og mange flere steder. Du kan se her på siden, hvornår vi kører forbi de forskellige byer.

Tilbered fisk til hele familien

Vi tilbyder også forskellige opskrifter, så du kan tilberede din fisk bedst muligt. Lav et lækkert stjerneskud til hele familien, så selv de mindste kommer til at elske fisk. Spørg endelig også din fiskehandler hvordan de forskellige fisk tilberede eller sammensættes bedst muligt, når du besøger vores butik.

Vi ses hos fiskehandleren

Vi ønsker at handle lokale fisk fra det farvand der omgiver os. Derfor samarbejder vi også med de fiskere der er i området og vores fisk leveres frisk hver eneste dag fra blandt andet hirtshals og Hanstholms fiskeauktioner. Derfor er du sikret helt frisk og sprød fisk med den lækreste smag når du handler hos Uni og Michaels fisk.

Vi tilbyder alt lige fra hjemmelavede fiskefrikadeller til frisk tun og jomfruhummer. Der er noget for enhver smag. Så køb din yndlingsfisk lige om hjørnet, når vi besøger din by.

 

 

Vi kører til:

Marielyst
Kalvehave
Rødby
Nykøbing
Kettinge
Dragør
Stege
Brøndby
Sakskøbing
Nysted
Nakskov
Næstved
Skriv til os

Ring til os